DECES - Mădălina Breban a murit cu două zile înainte să facă 22 de ani

Mădălina Breban, tânăra din Maramureș care a fost disgnosticată cu cancer, s-a stins din viață. Urma să împlinească 22 de ani.

DECES - Mădălina Breban a murit cu două zile înainte să facă 22 de ani
„Ca om care mi-am văzut copilaşul stingându-se sub ochii mei... aş prefera să fac orice alt lucru în viaţă, oricât cât de greu sau imposibil ar fi acesta, doar să nu mai trebuiască să dau cuiva asemenea veste cumplită. Dar nu am de ales, din nefericire... Mădălina, draga de ea, a obosit... şi a plecat...”, se arată spune Vasile Vlașin pe grupul destinat salvării vieții Mădalinei.
Maramureșeanca din Chiuzbaia care peste două zile urma să sărbătorească 22 de primăveri s-a stins din viață la clinica din Viena unde a ajuns la finele lunii trecute. Lucrurile păreau să meragă în direcția bună, însă se pare Dumnezeu a avut alte planuri pentru Mădalina. 
„Sunt Mădălina Breban, am 21 ani și am fost operată la cap de tumoră cerebrală pe partea dreaptă. Am avut 2 tumori mari și mai multe mici.
La o lună după operație am început radioterapia în Cluj la spitalul dr. Ioan Chiricuță, la doamna dr. Dana Cernea. Am făcut 10 ședințe și între timp mi-au descoperit și o tumoră la spate. Dânsa a luat legătura cu domnul prof. dr. Stefan Florian iar acesta i-a spus să mă transfere joi la operație.
Din păcate doamna doctor m-a ținut până luni în spital și pe urmă m-a trimis acasă - eu neștiind de transfer, mamei spunându-i că nu o să mă poată opera domnul profesor pentru că o să rămân paralizată. De duminică nu mi-am mai simțit picioarele, deși joi eu mergeam bine. Am sunat rezidentul domnului profesor și mi-a spus că mă aștepta la operație. Am plecat de urgență la Cluj iar ieri am fost operată dar încă nu îmi simt picioarele. După ce ies din spital o să trebuiască să mai continui să fac radioterapie la spate. Prietenii mei încearcă sa ma ajute și ei cât pot cu strângerea de ceva bănuți pentru a reuși sa îmi continui tratatamentul” - așa se prezenta Madalina pe pagina dedicată ei pentru cei care vroiau sa ii stie povestea.
H.D.