DE SĂRBĂTORI - Cei mai buni elevi, profesori și sportivi ai Maramureșului au fost premiați

În acest an, la fel ca anii trecuți, au fost premiați cei mai buni elevi, profesori, sportivi și antrenori care au obținut rezultate notabile fie la olimpiadele școlare, fie la competițiile sportive desfășurate de-a lungul anului.

DE SĂRBĂTORI - Cei mai buni elevi, profesori și sportivi ai Maramureșului au fost premiați
Potrivit informațiilor furnizate de către Consiliul Județean Maramureș, au primit premii în bani 345 de elevi, 211 profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora, precum și 35 de sportivi, 20 de antrenori şi cinci echipe sportive din judeţ care s-au impus la competițiile naționale și internaționale.
Consilierii județeni au fost de acord să aloce peste 400.000 de lei pentru a răsplăti munca tututor acestora.  Nu au fost uitați nici sportivii masters, ceii 13 sportivi care sunt la această categorie reușind și în acest an să își continue antrenamentele și să reprezinte Maramureșul la competițiile sportive care s-au desfășurat în acest an în număr mai restrâns din cauza pandemiei SARS CoV-2.
Mai trebuie spus că pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus nu au fost organizate festivități de premiere. Însă fiecare elev și profesor a intrat în posesia premiului prin reprezentanții unităților școlare care le-au înmânat plicurile cu bani. Sportivii au fost programați să îşi ridice premiul astfel încât să fie respectate toate normele în vigoare impuse în pandemie.
H.D.