CUTREMURĂTOR - O femeie a murit după ce s-a vindecat de COVID-19

O femeie de 60 de ani, internată la spital cu COVID-19, a murit, cu toate că s-a vindecat de virus.

CUTREMURĂTOR - O femeie a murit după ce s-a vindecat de COVID-19
Femeia a murit din cauza complicațiilor

Femeia era angajată a Direcției de Asistneță Socială Arad și s-a îmbolnăvit de COVID-19, în urmă cu aproximativ o lună. După ce a stat în izolare la domiciliu și a urmat un tratament prescris de medicul de familie, starea ei nu s-a îmbunătățit, ba chiar i s-a agravat starea, astfel că a ajuns la spital. Pentru că s-a aravat și mai mult, a fost internată pe secția de Terapie Intensivă. După două săptămâni de tratament, deși virusul a dispărut din organism, distrugerile pe care le-a făcut în plămâni i-au fost fatale femeii. Plămâniie nu s-au mai putut reface, nici după ce virusul a dispărit, astfel că, luni dimineață, femeia a făcut stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resucitată, scrie Antena 3.

“Vestea pe care am primit-o în această dimineață ne-a întristat și ne este tare greu să o acceptăm, colega noastră Elena Benko s-a stins, lăsând în urmă durere si tristeţe.

Cu greu ne găsim cuvintele în aceste momente în care știm că un om minunat, o colegă pe care te puteai baza intotdeauna nu mai este și nu va mai fi niciodată. Drum lin către stele, dragă Elena! Colectivul Direcției de Asistență Socială Arad este alături de familia îndoliată căreia îi transmite sincere condoleanțe!” – a scris, luni dimineață, pe Facebook, directorul DGASPC Arad, Oana Pârvulescu.

Drama prin care a trecut Elena nu este unică. În urmă cu doar două săptămâni o colegă de-a ei a avut aceeaşi soartă. În decurs de doar două săptămâni, aceasta şi alţi patru membri ai familiei au murit, infectaţi cu SARS-Cov-2.