CU MORALUL LA PĂMÂNT - ACS Fotbal Feminin Baia Mare ratează al patrulea meci!

Stuatie extrem de delicata pentru echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

CU MORALUL LA PĂMÂNT - ACS Fotbal Feminin Baia Mare ratează al patrulea meci!

Mâine, 11 noiembrie, sunt programate meciurile etapei a noua din Liga 1 la fotbal feminin. În această rundă, ACS Fotbal Feminin Baia Mare ar fi trebuit să joace în deplasare, de la ora 11, cu Asociația Fotbal Club Fair-Play București, dar acest meci nu se va disputa.

Fetele antrenate de Liviu Ivasuc au făcut ultimele teste pentru Covid-19 luni, 9 noiembrie, dar au fost anunțate azi, după prânz, că rezultatele vor fi comunicate abia în ziua jocului de la București. În aceste condiții, era foarte riscant să se pornească la drum spre capitală, pentru că nu există nicio certitudine că rezultatele testelor vor veni până la ora meciului cu Fair-Play București și nici nu se poate intui care vor fi rezultatele testelor.

Conducerea clubului ACS Fotbal Feminin a anunțat situația cu care se confruntă la Federația Română de Fotbal, care va lua o decizie în privința meciului de mâine.

Cert este că pandemia de coronavirus a dat o grea lovitură fotbalistelor băimărence, care sunt cu moralul la pământ. ACS Fotbal Feminin Baia Mare ratează a patra partidă din acest campionat, după cele cu Selena ȘN Constanț (acasă), Universitatea Cluj (deplasare) și Carmen București.

M. S.