COVID STABILEȘTE IERARHIA - CS Minaur termină anul la 4 puncte distanță de SCM Zalău

S-a încheiat prima parte a campionatului Ligii 3 la fotbal.

COVID STABILEȘTE IERARHIA - CS Minaur termină anul la 4 puncte distanță de SCM Zalău

Azi au fost programate ultimele trei partide restante din Seria 10 a Ligii 3 la fotbal (etapa a 10-a). Până la urmă s-au disputat doar două meciuri:

Unu Fotbal Club Gloria Bistrița - CSM Satu Mare 2-1 (2-0)

CSC Sânmartin - Sportul Șimleu Silvaniei 1-1 (0-0)

Cea de-a treia partidă, SCM Zalău - CA Oradea, reprogramată deoarece la data inițială orădenii au avut mai multe cazuri de Covid-19, nu s-a mai disputat, de data această din cauza zălăuanilor. Totuși, aceștia vor câștiga meciul la "masa verde". Orădenii, care aveau la activ cinci victorii consecutive înaintea acestui joc, porniseră spre Zalau, dar s-au întors din drum după un telefon primit de la FRF.

"Reprogramat în această după-amiază, la ora 14, jocul dintre SCMZalău şi CA Oradea nu se va mai disputa din cauza problemelor apărute la echipa noastră, privind infectările cu COVID-19 în rândul jucătorilor noştri. Partida a fost programată iniţial pentru data de 14 noiembrie, însă, la solicitarea formaţiei bihorene, Federaţia Română de Fotbal a reprogramat meciul.
În această situaţie, se consideră că meciul este pierdut la > de echipa care a reprogramat jocul, în speţă, clubul CA Oradea, conform regulamentului FRF, în care este stipulat faptul că <<dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfăşura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 3-0>>", informează reprezentanții clubului SCM Zalău.
După omologarea rezultatului, SCM Zalau (locul 1) va avea 24 de puncte, în urma celor zece etape jucate anul acesta în Liga 3. CS Minaur ocupă locul 2 în Seria 10, cu 20 de puncte, în timp ce pe poziția a treia aeste ocupată de CA Oradea, cu 17 puncte. Progresul Șomcuta Mare termină anul pe locul 8, cu 11 puncte.
M. S.
foto Ovi Dragomir Facebook CS Minaur