COVID -19 - Spitalul Vișeu de Sus pregătit de vaccinare

Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus este pregătit pentru a da startul vaccinării împotriva noului coronavirus.

COVID -19 - Spitalul Vișeu de Sus pregătit de vaccinare

Astăzi a sosit o nouă tranșă de vaccin anti-COVID-19 în Maramureș iar de maine se va relua vaccinarea cadrelor medicale din spitale. 

Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus a amenajat un centru de vaccinare, unde vor fi imunizate maine cadrele medicale care doresc să se vaccineze împotriva noului coronavirus. 

”Viceprimarul orașului Vișeu de Sus, domnul Marius Grad, într-una din vizitele desfășurate astăzi în teren, a verificat, insoțit de domnul Cristian Vlad, managerul Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus, noul centru de vaccinare, în care, de mâine, se va iniția campania de vaccinare împotriva Covid-19.

Condițiile sunt impecabile, personal medical de cea mai bună calitate, profesionalism și dedicare, însușiri pe care, de altfel, le putem atribui tuturor celor implicați în sistemul de sănătate de la noi din oraș”, au precizat reprezentanții Primăriei Vișeu de Sus, într-o postare pe Facebook.

Vă reamintim că spitalul din Vișeu tratează și pacienți conrfirmați cu noul coronavirus, pană bolnavii pot fi trasnferați în spitalele din Baia Mare. 

A.H.