COȘMAR - A murit și fratele lui Cristian Pașca, tânărul decedat de Crăciun pe bulevardul Traian din Baia Mare

Dramă în familia Pașca, care și-a pierdut doi dintre copii la distanță de câteva zile unul de altul. După ce în ziua de Crăciun a decedat Cristian Pașca, alături de un alt tânăr, acum iată că fratele său, Nicolae Pașca, a decedat și el.

COȘMAR - A murit și fratele lui Cristian Pașca, tânărul decedat de Crăciun pe bulevardul Traian din Baia Mare

Pe rețelele de socializare mesajele de condoleanțe curg fără încetare, lumea fiind alături de familia greu încercată. „Ținem doliu de Crăciun...pentru două persoane dragi nouă, o familie întreagă s-a destrămat...o mamă și-a pierdut ambii copii datorită inconștienței și prostiei unui drogat care s-a urcat la volan într-o stare de nedescris. Sper să mori în chinuri!! Sper să te facă doctorii puzzle într-o buna zi, cretinule!”, este doar unul din mesajele transmise. 

„Două suflete minunate s-au ridicat la cer, Lorian "s-a dus" azi noapte la Cristi...și nu a mai vrut să se întoarcă, a suferit prea mult după moartea fratelui sau...din păcate viața asta este atât de cruntă încât ne șochează pe zi ce trece”, spune Ștefania. Vă reamintim că tragicul accident în care și-a pierdut viața Cristian Pașca a avut loc chiar în ziua de Crăciun, după ce o dubiță a lovit un taxi, trei persoane fiind rănite. Două au decedat în cele din urmă. Șoferul era din Sălaj și a fost arestat pentru 30 de zile, ancheta stabilind că înainte de a urca la volan consumase droguri. Este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Dumnezeu să îi odihnească și multă putere familiei greu încercate!

H.D.