CORONAVIRUS - Localitățile din județ unde virusul a dat înapoi

Există localități unde coronavirusul dă semne de dispariție. Asta înseamnă că în ultimele 14 zile nu au fost confirmate cazuri noi, ceea ce este un lucru îmbucurător.

CORONAVIRUS - Localitățile din județ unde virusul a dat înapoi

Numărul localităților fără niciun caz de coronavirus confirmat în ultimele 14 zile crește. În acest moment, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Maramureș, avem 10 localități unde în ultimele două săptămani nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Cele 10 sunt Repedea, Poienile Izei, Șieu, Remeți, Asuaju de Sus, Bicaz, Bistra, Deseti, Campulung la Tisa si Oarța de Jos.

Trebuie spus că la nivel de județ am avut 1231 de noi cazuri de coronavirus confirmate în ultimele 14 zile.

O altă veste bună este că sunt și multe localități unde în ultimele 14 zile am avut cate un singur caz sau două confirmate. În această situație este Petrova, prima localitate a județului care a fost carantinată chiar de două ori. Tot aici intră Ulmeniul, Săcelul, comuna Ardusat sau Sălsig.

La Borșa am avut 17 noi cazuri în ultimele 14 zile, în Vișeu de Sus 23 de noi cazuri sau 11 la Moisei. În Sighet au fost confirmate cu acest virus 98 de persoane în ultimele zile. 

A.H.