CONTROALE COVID - Maramureșeni amendați pentru că vroiau pe pârtie

Polițiștii maramureșeni sunt puși serios pe treabă, numărul persoanelor legitimate pe stradă fiind din ce în ce mai mare. Și astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

CONTROALE COVID - Maramureșeni amendați pentru că vroiau pe pârtie

În cadrul celor 15 acțiuni punctuale desfăşurate în ultimele ore, au fost verificate 95 de societăți  comerciale/persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1804 de persoane şi au fost verificate 210 mijloace de transport, din care 63 mijloace de transport public în comun şi un operator autorizat/transportator de persoane.

 Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș precizează că în total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale, din care 26 de sancţiuni au fost aplicate persoanelor fizice care nu au respectat măsurile privind deplasarea/libera circulaţie.

 Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti, a fost de 16.500 de lei. Acțiuni de acest gen se vor desfășura până la încetarea măsurilor restrictive.

„Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție şi să nu vă expuneți la riscuri. Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viaţa tuturor persoanelor sunt cele mai importante. Suntem și vom fi prezenți pe raza întregului judeţ”, spun polițiștii maramureșeni.

H.D.