CONSTATAREA UNUI TAXIMETRIST - Mai puține izolete pe străzile băimărene

Taximetriștii, printre cele mai active persoane dintr-un oraș, datorită profesiei, văd și observă detalii pe care alții nu le văd. Miercuri dimineața, un taximetrist s-a declarat uimit de faptul că în ziua precedentă (marti, 24 noiembrie) pe străzile băimărene a văzut doar o singură ambulanță care transportă bolnavii de Covid 19.

CONSTATAREA UNUI TAXIMETRIST  - Mai puține izolete pe străzile băimărene

Taximetriștii, printre cele mai active persoane dintr-un oraș, datorită profesiei, văd și observă detalii pe care alții nu le văd.

Miercuri dimineața, un taximetrist s-a declarat uimit de faptul că în ziua precedentă (marti, 24 noiembrie) pe străzile băimărene a văzut doar o singură ambulanță care transportă bolnavii de Covid 19.

„În fiecare zi mă întâlnesc cu izolete peste tot, pe toate străzile și în toate intersecțiile. Spre mirarea mea, marți, 24 noiembrie am văzut una singură în intervenție. Nu zic că a fost singura, cu siguranță au mai fost și altele cu care nu m-am intersectat, dar cred că este un motiv de bucurie. Se pare că scad cazurile de coronavirus în județ, ceea ce mă bucură. E numai bine pentru că vin sărbătorile și toată lumea așteaptă să petreacă timp cu familia, nu în spital. Dacă respectăm minimul de restricții, eu cred că vor scădea și mai mult, iar de la anul vor începe lucrurile să-și revină, ușor, la loc”, spune taximetristul băimărean.

 V.R.