COMPETIȚIE LOVITĂ DE COVID - Zimbrii se califică în finala Cupei României după un singur meci jucat

Noul coronavirus a afectat serios și Cupa României la rugby.

COMPETIȚIE LOVITĂ DE COVID - Zimbrii se califică în finala Cupei României după un singur meci jucat

Cupa României la rugby a pornit la drum în acest an cu cele șase echipe din SuperLiga națională, împărțite în două grupe (pe criterii geografice).

Din grupa A au făcut parte CSM Știința Baia Mare, SCM Timișoara și Universitatea Cluj, iar în grupa B au fost repartizate Steaua, Dinamo și Tomitanii Constanța. Meciurile au fost programate tur-retur.

Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, în grupa A s-a disputat o singură partidă, CSM Știința Baia Mare - Universitatea Cluj 96-6 (19 septembrie). În rest, rezultatul celorlalte întâlniri a fost stabilit la masa verde. SCM Timișoara a pierdut toate partidele cu 5-0 din cauza infectărilor cu Covid-19 pe care le-a avut în lot. Același lucru se va produce și în cazul ultimului meci pe care bănățenii ar fi trebuit să-l joace mâine, acasă cu CSM Știința.

De asemenea și Universitatea Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu echipa campioană, deoarece nu a primit la timp rezultatele testelor pentru noul coronavirus.

În aceste condiții, "zimbrii" s-au calificat în finala Cupei României după un singur joc disputat. În ultimul act al competiției, SCM Știința va întâlni Steaua, meciul fiind programat în București, în 28 noiembrie.

M. S. 

foto super-liga.ro