COINCIDENȚĂ? - În prag de alegeri se redeschid piețele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că se vor redeschide piețele, deoarece numărul cazurilor noi de coronavirus au scăzut suficient, relatează Agerpres.

COINCIDENȚĂ? - În prag de alegeri se redeschid piețele

La sfarșitul aceste săptămani vor fi redeschise piețele. Anunțul a fost făcut de Klaus Iohannis, care a declarat că numărul de cazuri noi de COVID-19  a scăzut semnificativ, relatează Agerpres. 

"Am putut să constatăm că în ultima săptămână numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puţin, totuşi scăderea este clară. Fiindcă şi aici sunt tot felul de interpreţi politici, această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci şi alţii şi această scădere nu este o întâmplare, nu este o şurubare la date, ci este o realitate în Europa şi, din fericire, facem parte din ţările în care se constată o reducere. Asta fiind constatată, am discutat aceste chestiuni cu experţii, cu specialiştii şi am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele", a spus Iohannis, citat de Agerpres. 

A.H.