CHAMPIONS LEAGUE - Rostov Don, prea tare pentru CSM București

Înfrângere dureroasă pentru CSM București.

CHAMPIONS LEAGUE - Rostov Don, prea tare pentru CSM București

Corecție severă suferită azi, pe teren propriu, de CSM București în fața campioanei Rusiei, Rostov Don, într-o partidă restantă din Champions League (Grupa A). Jocul a fost la discreția oaspetelor, care au făcut o demonstrație de forță în Sala polivalentă din București.

CSM București - Rostov Don 22-27 (10-16)

Rusoaicele au dominat meciul de la început, depășind foarte ușor defensiva bucureșteană în prima repriză. Și portarii CSM-ului au avut o prestație slabă, iar în atac Cristina Neagu a luat jocul pe cont propriu, dar asta nu a reprezentat cheia succesului.

Denisa Dedu a încercat prin paradele din repriza secundă să-și readucă echipa în joc, însă nu s-a putut, Rostov Don fiind prea bună pentru CSM București în această seară.

Principalele marcatoare: Neagu 11, Martin 3, Smeets 3, Cvijic 3 / Vyakhireva 5, Managarova 4, Zaadi 4, Borschenko 4, Kozhokar 3.

Una dintre posibilele cauze ale jocului slab al CSM-ului a fost dezvăluită de Cristina Neagu, la terminarea partidei:

"Sunt mai multe lucruri care s-au adunat, azi abia am primit salariul pe luna iulie, nu că asta e o scuză, însă sunt probleme care se acumulează. Cred totuși că o echipă care-și dorește să câștige Champions League trebuie să-și respecte jucătoarele și să le plătească la timp”

La final, trebuie să mai spunem că a fost un joc greu de urmărit cu sonor la televizor, din cauza crainicului sălii care a ținut neapărat să fie "eroul meciului".

M. S.

foto Facebook CSM Bucuresti