CEVA NU E BINE! - Probleme, Doru Dăncuș?

CEVA NU E BINE! - Probleme, Doru Dăncuș?

Ceva nu e bine pe la familia Dăncuș, dacă e să ne luăm după ce ne arată Facebook. Și de ce nu ne-am lua, câtă vreme semnele sunt clare?!

Mai înainte existau două pagini pe rețeaua de socializare, a soților Dăncuș. Una era a lui Doru Dăncuș și cealaltă era cu numele Iuliana Marian Dăncuș. Acum este pagina lui Doru (viitorul viceprimar de Baia Mare, se pare) și a apărut pagina Iulianei Maria... Dragoș. Adică numele de fată a doamnei Dăncuș. Mai mult, in datele de prezentare a doamnei nu apare mențiunea că este căsătorită. Acest lucru apare doar pe pagina lui Doru Dăncuș. 

Apar inevitabilele întrebări. Oare cei doi nu se înțeleg și au decis ca fiecare să își vadă de viața lui? Sau se înțeleg și au decis să facă separarea doar de ochii lumii, în caz că trebuie să explice unele lucruri aflate în posesia familiei? Banii sunt și ei lucruri, nu?

Oricare dintre aceste situații ar fi, tot probleme se cheamă. Să sperăm că e doar o ”fumigenă” lansată către cei care se amestecă în viața lor și lucrurile merg în continuare bine în familia Dăncuș. Dacă mai există...

I.V.