Cele mai bune telefoane din 2020

Cele mai bune telefoane oferă camere excelente, performanța de care aveți nevoie pentru multitasking și rezistența pentru a rezista întreaga zi. Și odată cu sosirea iPhone 12, peisajul smartphone-urilor se schimbă considerabil.

Cele mai bune telefoane din 2020
Cele mai bune telefoane din 2020

Când vine vorba de cumpărarea unui telefon nou, este posibil ca unele persoane să prefere să aibă cel mai mare ecran posibil împreună cu cele mai avansate specificații. Și alții își doresc un telefon mid-range solid care să ofere toate elementele de bază fără să se simtă ieftin. Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun smartphone pentru dvs., testăm zeci de telefoane în laborator și în lumea reală pentru a face recomandările noastre.

Care sunt cele mai bune telefoane?

Pe baza testelor noastre, noul iPhone 12 Pro este cel mai bun telefon din ansamblu, deoarece surprinde fotografii extraordinare, se mândrește cu un design și afișaj superbe, conectivitate completă 5G pentru rețelele de generație următoare și oferă cele mai bune performanțe ale oricărui telefon. IPhone 12 obișnuit oferă și cele mai multe dintre aceste avantaje, dar are un sistem de cameră ușor inferior și spațiu de stocare mai mic.

La numărul doi se află Galaxy Note 20 Ultra de la Samsung – un smartphone cu adevărat premium în toate sensurile cuvântului, de la puternicul său procesor Snapdragon 865 Plus până la afișajul său adaptiv de 120Hz și camera triplă cu lentile din spate. Și dacă aveți un buget mai strâns, noul Galaxy S20 FE oferă cele mai bune caracteristici ale pilotului Samsung la un preț mai mic. Între timp, OnePlus 8 Pro este o alternativă convingătoare pentru utilizatorii de Android, oferind performanțe generale excelente, o durată lungă de viață a bateriei și o încărcare super rapidă cu câteva sute mai puțin decât noul Note.

În special, consumatorii conștienți de preț sunt sfătuiți să se uite la noul iPhone SE de 399 USD. Oferă o cameră foto foarte bună și performanțe rapide A13 Bionic într-un design compact. Cu toate acestea, Google Pixel 4a este o afacere și mai bună la 349 USD, deoarece oferă dublu spațiu de stocare al iPhone SE cu 50 USD mai puțin, plus un mod de noapte pentru cameră, un afișaj mai mare și – nu în ultimul rând – o mufă pentru căști .

Iată cele mai bune telefoane de pe piață chiar acum.

1. iPhone 12 Pro

Afișaj: OLED de 6,1 inci (2532×1170) | CPU: A14 Bionic | RAM: 6 GB | Stocare / Extensibil: 128 GB, 256 GB, 512 GB / Nu | Cameră din spate: 12MP lat (ƒ / 1.6), 12MP ultrawide (ƒ / 2.4), 12MP teleobiectiv (ƒ / 2.0) | Camera frontală: 12MP (ƒ / 2.2) | Greutate: 6,66 uncii | Durata de viață a bateriei (ore: min): 9:06 (5G), 11:24 (LTE)

+ Cele mai bune camere din clasă
+ A14 Bionic elimină telefoanele Android
+ Afișaj mai dur al ecranului ceramic
+ Încărcarea MagSafe este ușor de utilizat
- Nu există încărcător în cutie

IPhone 12 Pro este cel mai bun telefon pe care îl puteți cumpăra datorită tot ceea ce Apple oferă în noul său design elegant. Obțineți cele mai multe benzi 5G în orice telefon împreună cu noul procesor A14 Bionic, care suflă toate telefoanele Android. Dar adevăratul motiv pentru a ridica iPhone 12 Pro sunt camerele. Senzorul principal lasă acum să intre mai multă lumină, iar Modul de noapte funcționează atât pe camera ultrawide cât și pe camera frontală TrueDepth. Puteți face portrete noaptea, mulțumită combinației dintre teleobiectiv și senzor LiDAR.

Nu numai că iPhone 12 Pro se mândrește cu un superb ecran OLED de 6,1 inci, protejat de Ceramic Shield, care este conceput pentru a oferi protecția de 4 ori în caz de cădere. Marginile plate arată și ele destul de elegante, chiar dacă au reușit puțin în mâinile tale. Încărcătorul MagSafe opțional face ca încărcarea wireless să fie ușoară, datorită magneților încorporați în iPhone 12 Pro. Dar Apple nu include niciun încărcător în cutie. Deși durata de viață a bateriei iPhone 12 Pro ar putea fi mai bună decât 5G, este cel mai complet telefon pentru bani și cel mai bun telefon cu cameră de până acum.

2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Afișaj: AMOLED de 6,9 inci (3088×1440) | CPU: Snapdragon 865 Plus | RAM: 12 GB | Stocare / Extensibil: 128 GB, 256 GB, 512 GB / Da | Camera din spate: 108MP lățime (ƒ / 1,8); Teleobiectiv de 12MP cu zoom optic 5x (ƒ / 3.0); 12MP ultrawide (ƒ / 2.2) | Camera frontală: 10MP (ƒ / 2.2) | Greutate: 7,33 uncii | Durata de viață a bateriei (ore: min.): 10:15

+ Afișaj dinamic de 6,9 inci 120Hz
+ Performanță S Pener S
+ Cameră puternică cu zoom de 50x și focalizare automată laser
+ Durată de viață a bateriei foarte bună
- Scump

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este scump la 1.299 USD, dar niciun alt telefon cu ecran mare nu poate face la fel de mult ca acest phablet. Veți obține un superb ecran OLED de 6,9 inci cu o rată de reîmprospătare dinamică de 120Hz, precum și o mulțime de noi actualizări S Pen, variind de la noi gesturi de aer la un timp de răspuns mai lin de 9 ms. În plus, Note 20 Ultra include una dintre cele mai versatile setări ale camerei, inclusiv un senzor principal de 108MP, un zoom spațial de 50x și un senzor dedicat de autofocus laser pentru a reduce neclaritatea.

Note 20 Ultra este, de asemenea, un mini computer desktop și o consolă de jocuri deghizată. Cu modul DeX îmbunătățit, puteți transmite fotografii, aplicații și multe altele pe un televizor din apropiere, iar cu Xbox Game Pass puteți transmite peste 100 de titluri Xbox pe cloud. Note 20 Ultra funcționează bine și cu computerul dvs., deoarece Link to Windows vă permite să rulați aplicații Android pe laptop, precum și să primiți notificări, să efectuați apeluri și multe altele. Adăugați totul și aveți unul dintre cele mai bune telefoane încă.