Cel mai bun ecran din lume il are Iphone !!!

DisplayMate este pentru ecranele smartphone ce este DxOMark pentru camere

Cel mai bun ecran din lume il are Iphone !!!

DisplayMate este pentru ecranele smartphone ce este DxOMark pentru camere. Bine, poate comparaţia este exagerată, pentru că DisplayMate este o adevărată autoritate în domeniu, cu laboratoare şi teste complexe, în vreme ce DxO mai alunecă în subiectivitate. Cel mai nou telefon ajuns totuşi la testele de ecran DisplayMate este iPhone 12 Pro Max şi le-ar fi trecut cu brio, ba chiar a stabilit recorduri.

În acest moment DisplayMate consideră ecranul lui iPhone 12 Pro Max drept "cel mai bun dintre cele testate". Cel mai mare iPhone de până acum s-a ales cu calificativul "Cel mai bun display de smartphone", o distincţie pe care au primit-o pe rând şi iPhone XS Max şi iPhone 11 Pro Max. Analiza indică faptul că terminalul are un ecran care stabileşte sau egalează recorduri la 11 capitole şi metrici de performanţă. Printre ele se numără luminozitatea maximă, contrast ridicat, claritate, reflectivitate scăzută şi acurateţe absolută a culorii.

Există şi catalogarea de "aproape de perfecţiune" la categorii precum "schimbarea în acurateţea de culoare şi scară a intensităţii" sau "schimbarea în contrast al imaginii şi scară a intensităţii". DisplayMate a lăudat şi tehnologiile proprietare Apple folosite pentru ecran, precum True Tone sau Night Shift. În plus, aflăm că display-ul este cu până la 10% mai eficient la consum decât iPhone 11 Pro Max.

Vă reamintesc că avem de-a face aici cu un XDR OLED de 6.7 inch, cu rezoluţie de 2778 x 1284 pixeli, contrast de 2.000.000:1, luminozitate maximă de 800 nits sau 1200 pentru HDR şi suport pentru gama de culori P3. Toate detaliile despre analiza DisplayMate sunt aici. Nu uitaţi că am realizat şi noi un unboxing pentru acest smartphone şi vă pregătim un review.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202