CE GHINION - Transport ilegal de lemne depistat la Vișeu chiar de Ziua Națională

Transport ilegal de lemne depistat chiar de Ziua Națională a României la Vișeu de Sus. Polițiștii au intrat pe fir după ce au primit un pont prin 112.

CE GHINION - Transport ilegal de lemne depistat la Vișeu chiar de Ziua Națională

În data de 1 Decembrie, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Muntenia din oraş se efectuează transport ilegal de material lemnos. La faţa locului a fost identificată o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat de 68 de ani, care a prezentat un aviz de însoțire a materialului lemnos.

„Totodată în curtea unui imobil de pe strada Muntenia a fost identificată o cantitate de material lemnos, de esență foios specia fag. Ulterior apelului prin S.N.U.A.U. 112, respectiv ora 13.11, societatea comercială a emis un nou aviz de însoțire, pentru același material lemnos. Faţă de trei bărbaţi a fost luată măsura sancționării contravenționale, şi totodată ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de 9,582 mc material lemnos specia fag - lemn de foc, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Vișeu de Sus şi confiscarea în echivalent a 9,582 mc material lemnos”, precizează polițiștii maramureșeni.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în acte sub semnătură privată.

H.D.