CAZURI MULTE COVID - Polițiștii au intensificat controalele FOTO

Pe fondul numărului tot mai mare de cazuri de coronavirus confirmate la nivel de județ Maramureș, polițiștii maramureșeni, alături de jandarmi, polițiști de frontieră sau pompieri, au intensificat controalele la nivel de județ.

CAZURI MULTE COVID - Polițiștii au intensificat controalele FOTO

În total au fost în teren 99 de polițiști din cadrul IPJ Maramureș, la care s-au adăugat jandamri, polițiști de frontieră, polițiști locali și reprezentanți ai ISU Maramureș, ANPC, DSVSA, ITM Maramureș. Au fost legitimate 1287 de persoane, au fost verificate 83 de mijloace de transport, din care 19 au fost mijloace de transport public în comun. 

S-au aplicat 60 de amenzi, din care o amendă aplicată unui operator economic pentru organizarea de activități în spații publice/închise pentru care au fost instituite interdicții, 12 amenzi pentru participarea la activități pentru care au fost instituite restricții/interdicții, 62 de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție, trei amenzi aplicate pentru fapte de natură economică și două sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 24.500 de lei. 

H.D.