CAND TE DAI MARE - Prinși cu mașini furate

Sunt mulți cei care se dau mari pe rețelele sociale cu mașini de lux. Pentru ca mai apoi să afli că de fapt sunt furate.

CAND TE DAI MARE - Prinși cu mașini furate

La Punctul de Trecere a Frontierei Siret din județul Suceava s-a prezentat recent pentru efectuarea formalităților de frontieră un italian în vârstă de 57 de ani, la volanul unui autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Italia. Potrivit ITPF Sighet, cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului în cauză figurează în bazele de date cu mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

„Drept urmare, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport este semnalat furat din Italia. Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire, uz de fals și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau neînregistrat,  la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, anunță polițiștii de frontieră.

H.D.