CÂMPULUNG LA TISA - Administrația locală, preocupată de racordarea comunei la rețeaua de gaz

Racordarea la rețeaua de alimentare cu gaz este visul oricărei comunități.

CÂMPULUNG LA TISA - Administrația locală, preocupată de racordarea comunei la rețeaua de gaz

Printre alte proiecte menite a duce la o dezvoltare eficientă a comunei Câmpulung la Tisa, cel ce vizează racordarea la rețeaua de alimentare cu gaz este o preocupare principală a administrației locale.

“Ne conformăm ghidului solicitantului ce vizează introducerea gazului la noi, printr-un proiect derulat în cadrul POIM. Am avut discuții cu primarii din localitățile învecinate pentru a pune bazele unui parteneriat deoarece accesarea proiectului este condiționată de un număr de racordări. Singuri nu ne putem racorda. Sunt necesare 1000 de racorduri, or noi nu avem atâtea imobile care s-ar racorda. Sper ca în cadrul acestui parteneriat să depășim numărul de 3.000 de racordări”, a spus R. Fekete Ludovic, primarul comunei Câmpulung la Tisa.

Un alt proiect major îl reprezintă amenajarea rețelei de alimentare cu apă și a rețelei de canalizare. “Tot în cadrul POIM se va derula proiectul ce vizează amenajarea rețelei de alimentare cu apă și cea de canalizare. Urmează să întabulăm terenul unde vor fi amplasate pompele, teren situat lângă malul râului Tisa. Se vor fora șase puțuri de captare, iar apa va fi pompată în două bazine de stocare”, a spus R. Fekete Ludovic.

Urmează a se derula lucrări de reabilitare și modernizare a sediului primăriei. Într-o primă etapă se vor asfalta cinci kilometri de drumuri de interes local, iar ulterior, după identificarea unei surse de finanțare, se vor asfalta și restul de drumuri.

L. S.