CA PRIN MINUNE - Au scăpat cu viață după un accident teribil

Grav accident de circulație produs azzi.

CA PRIN MINUNE - Au scăpat cu viață după un accident teribil

Grav accident de circulație produs azi în municipiul Dej. Conform informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Cluj, o conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, din comuna Căianul Mic (jud. Bistrița-Năsăud), care se deplasa pe strada Șomcutului, din direcția Dej spre Viile Dejului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rulat prin șanțul drept, lovind un copac și ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

"Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit la faá locului. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, cu o femeie încarcerată în acesta.
S-a intervenit pentru stabilizarea autoturismului, descarcerarea și extragerea persoanei din autoturism. Femeia a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, împreună cu un minor, care se afla în autoturism în momentul producerii evenimentului", mai precizează reprezentanții IPJ Cluj.
M. S.
foto ISU Cluj