BOCICOIU MARE - Noul sediu al primăriei, aproape de finalizare

Noul sediu al Primăriei Bocicoiu Mare este aproape finalizat.

BOCICOIU MARE - Noul sediu al primăriei, aproape de finalizare

Lucrările la noul sediu al primăriei din Bocicoiu Mare se află într-un stadiu avansat de execuție.

“Suntem aproape de final. Lucrările de exterior au fost finalizate și urmează să abordăm lucrările de interior. Este un obiectiv finanțat de la bugetul local și are o valoare de 100.000 de euro.  Sperăm ca până la sfârșitul acestui an să ne putem muta în noul sediu, care va oferi condiții de derulare a activităților specifice dintre cele mai bune”, a spus Liviu Lazarciuc, primarul comunei Bocicoiu Mare.

În curând vor fi demarate lucrările de amenajare a terenului de fotbal multifuncțional din Crăciunești, lucrări finanțate de la bugetul local. Școala mica din Crăciunești și școala mare vor fi reabilitate cu finanțare de la PNDL. Urmează a se derula lucrări de modernizare a drumurilor comunale, lucrări în valoare de 600.000 lei, finanțate de la bugetul local. De asemenea, și drumurile agricole vor fi reabilitate și modernizate.  Se află în desfășurare montarea de decorațiuni luminoase de-a lungul comunei.

Administrația locală este preocupată de asigurarea tabletelor pentru elevi necesare desfășurării cursurilor online. “Am început demersurile de achiziționare a tabletelor pentru elevi, fiind vorba  de peste 200 de tablete. Sperăm să le putem folosi cât mai curând”, a spus Liviu Lazarciuc.

L. S.