BEBELUȘUL NICOLAS - Campania Părinți Salvatori încheiată cu succes

Bebelușul Nicolas, de doar trei săptămâni, care a venit pe lume la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare și are nevoie de o operație pe inimă, a primit o nouă șansă la viață.

BEBELUȘUL NICOLAS - Campania Părinți Salvatori încheiată cu succes

Apelul făcut de Asociația Părinți Salvatori pe rețelele de socializare a făcut ca banii necesari pentru intervenția chirurgicală a micuțului să fie strânși în cel mai scurt timp. Astfel, mulțumită ajutorului venit din partea unor oameni cu suflet mare, o nouă campanie a Asociației Părinți Salvatori s-a încheiat cu succes.

“Mulțumim tuturor celor care nu doar acum, ci de fiecare dată susțin cazurile noastre. Există multe donații în care oamenii nu au încredere, dar noi investigăm și verificăm atent și personal fiecare caz. |n momentul în care facem un apel, lumea poate să aibă siguranța că este un caz justificat. Pentru mine a fost extrem de greu să revin la secția de terapie intensiveă a spitalului din Cluj, în locul în care am stat cu Luca”, a declarat Vasile Vlașin, președintele Asociației Părinți Salvatori.

Bebelușul Nicolas, în vârstă de 3 săptămâni, s-a născut cu aritmie cardiacă 200, la spitalul din Baia Mare. Micuțul are nevoie de o operație numită ablație, care poate fi făcută doar la Spitalul Monza din București. Intervenția va fi efectuată de către dr. Andronache Marius care va veni din Franța special pentru băiețel. Intervenția costă aproximativ 45.000 de lei și este programată pe 15 Ianuarie 2021

A.H.