BAIA MARE - Târgul darurilor de Crăciun se va desfășura online

În perioada 1-20 decembrie, în mediul online se desfășoară „Târgul Darurilor de Crăciun”, ediția cu numărul IX. Ideea acestui târg a început în anul 2011, printr-un eveniment dedicat comunității.

BAIA MARE -  Târgul darurilor de Crăciun se va desfășura online

În perioada 1-20 decembrie, în mediul online se desfășoară „Târgul Darurilor de Crăciun”, ediția cu numărul IX.

Ideea acestui târg a început în anul 2011, printr-un eveniment dedicat comunității.

„Totul a început ca un eveniment dedicat comunității din Baia Mare, celor care căutau daruri cu dichis, create de artiști plastici, ceramiști, bijutieri, designeri de textile, dar și artizani pricepuți. Un eveniment despre oameni, creativitate și bucuria de a dărui. Asta ne-am propus să fie „Târgul Darurilor de Crăciun” încă de la prima ediție care se întâmpla în 2011”, precizează organizatorii evenimentului.

Aceștia mai spun că evenimentul s-a născut într-o comunitate mică, crescând treptat și responsabil. „Născut într-o comunitate mică, dar având alături creatori și în egală măsură iubitori de frumos, evenimentul a crescut organic și responsabil.

Adunând în fiecare an exponate dintre cele mai diverse și originale dar și un public entuziast care a contribuit la formarea unei atmosfere de magie și sărbătoare. ”Târgul Darurilor de Crăciun” este loc și motiv de bucurie pentru oricine îi trece pragul”.

Anul acesta, pentru siguranța tuturor, ediția cu numărul IX se va desfășura în mediul online.

„După atâția ani în care am crescut împreună, creatori și public, iată-ne ajunși într-o situație grea, din care noi credem că tot împreună putem răzbi. Și asta, pentru că, în orice astfel de situații există și oportunități. Pentru noi, acest moment este o șansă de a ajunge în casa și sufletul mult mai multora dintre voi. Prin urmare, ediția aceasta ne veți găsi online alături de creațiile noastre pentru a rămâne cu toții în siguranță și pentru a ne păstra șansa de a ne revedea în viitorul apropiat”, mai spun organizatorii evenimentului.

V.R.