BAIA MARE - Găsește în oraș cadoul ascuns de Moș Crăciun

Astăzi s-a dat startul celei de-a doua ediții a Vanătorii de Cadouri Baia Mare.

BAIA MARE - Găsește în oraș cadoul ascuns de Moș Crăciun

Un ”concurs” menit să mai descrețească frunțile bămărenilor a început astăzi. Mai exact este vorba de acțiunea Vanătoarea de Cadouri, în cadrul căreia, băimărenii pot să găsească o pungă cu cadouri, ascunsă undeva în oraș, urmand diverse indicii. Cine găsește cadoul, trebuie la randul său, să ascundă un nou cadou și să lase indicii pentru a fi găsit. 

Ideea acestei acțiuni este de a face băimărenii să fie darnici, dar și să ne introducă în spiritul sărbătorilor de iarnă. Vanătoarea de Cadouri Baia Mare este la a doua ediție și poate să devină o tradiție pentru orașul nostru.

”Sper prin această ediție sa ajut băimărenii sa uite de nefericitul an 2020 si sa-i motivez sa facă plimbari în aer liber. Plimbările în natura nu sunt interzise dacă se fac în grupuri mici. Sper ca de miercuri sa nu mai fie nevoie nici de declarații pe proprie răspundere, astfel ca băimărenii sa iasă din casa fără grija amenzilor.

Ideea vanatorii de cadouri este despre a primi și despre a dărui.  Sunt sigură ca lecția pe care a trebuit s-o învățăm in acest an a fost lecția altruismului. De prea multe ori uitam sa ne iubim aproapele. Mi-ar plăcea sa știu că aproprierea de nașterea Domnului ne va schimba perspectiva asupra rolului pe care îl avem pe aceasta lume și ca băimărenii vor îmbrățișa cu bucurie ideea de a participa la vânătoare inclusiv făcând daruri pentru ceilalți”, a declarat Doina Ferenț, oragnizatoarea Vanătorii de Cadouri.

A.H.