BAIA MARE - Cum poți face pușcărie pentru că ai lovit cu mașina un stâlp de curent

Luni, 23 noiembrie, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Baia Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului, a fost sesizat despre faptul că, la intersecția străzii Barajului cu strada Arinului, s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale, fiind avariat un stâlp al rețelei electrice.

BAIA MARE - Cum poți face pușcărie pentru că ai lovit cu mașina un stâlp de curent

Polițiștii băimăreni spun că la locul producerii accidentului nu a fost găsit autoturismul implicat în eveniment însă, în urma investigațiilor efectuate, acesta a fost identificat în afara părții carosabile, în dreptul unui imobil de pe strada Barajului. Autoturismul nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare şi prezenta mai multe avarii pe partea dreaptă.

 „În data de 25 noiembrie, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au identificat şi conducătorul autoturismului. Este vorba despre un tânăr de 19 ani care a recunoscut că se afla la volan şi că nu a apelat SUAU 112 pentru a anunța accidentul deoarece nu deţine permis de conducere. Poliţiştii au mai stabilit şi faptul că în autoturism se mai aflau două persoane iar una dintre ele a fost rănită în urma accidentului, dar aceasta nu s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Maramureș.

 În acest caz se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, şi modificarea locului accidentului şi au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore.

H.D.