BAIA MARE - Copil de două luni găsit decedat chiar de părinți

Un copilaș de două luni a fost găsit fără suflare în cursul acestei zile chiar de către părinți. În acest moment este în desfășurare o anchetă pentru a se stabili cauzele decesului.

BAIA MARE - Copil de două luni găsit decedat chiar de părinți

Oficial am aflat că decesul bebelușului ar fi survenit din cauze medicale. Vă reamintim că decese ale unor copilași din comunitățile de romi am mai avut în acest an, fiind vorba despre doi copii de pe Pirită. 

În data de 08 februarie polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de două luni a decedat. Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat cercetări, iar în urma acestora au identificat cadavrul minorei care nu prezenta urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență “ Dr. Constantin Opriș”, în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează IPJ Maramureș.

H.D.