BAIA MARE - Bărbat prins de jandarmi în mașina altuia

Un băimărean a avut ghinionul de a da nas în nas cu patrula de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor pe raza municipiului. Bărbatul se afla în mașina altuia, de unde încerca să fure bunuri.

BAIA MARE - Bărbat prins de jandarmi în mașina altuia

„În data de 05 decembrie a.c., echipa de intervenţie din cadrul Jandarmerie Maramureș aflată în executarea serviciului pe raza municipiului Baia Mare,  a observat la intersecţia străzilor Alexandru Odobescu şi George Enescu, într-un autoturism parcat, o persoană de sex masculin care la vederea jandarmilor, a încercat să se ascundă în maşină.

În acel moment jandarmii au interceptat şi identificat persoana, un tânăr cu vârsta de 24 ani domiciliat în Baia Mare. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu este proprietarul autoturismului şi a intrat fără acceptul acestuia iar asupra lui au fost identificate mai multe bunuri a căror provenienţă nu a putut-o justifica. Actele de constatare, cel în cauză şi bunurile identificate asupra acestuia au fost predate către poliţia Municipiului Baia Mare în vederea continuării verificărilor”, au anunțat cei de la Jandarmeria Maramureș. 

H.D.