BAIA MARE - Acces interzis publicului la ceremonialul dedicat Zilei Naționale

ASstăzi, cu începere de la ora 12.00, va avea loc la Monumentul Ostașului Român de la intrarea în Parcul Municipal ceremonialul dedicat Zilei Naționale a României.

BAIA MARE - Acces interzis publicului la ceremonialul dedicat Zilei Naționale

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureș vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul ceremoniei oficiale organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, ce se va desfăşura la Monumentul Ostașului Român din Parcul Regina Maria din municipiul Baia Mare.

„Având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ceremonia se va desfăşura fără participarea publicului, în cadru restrâns, într-un spaţiu special delimitat în care vor avea acces doar reprezentanţii autorităţilor publice, cu respectarea regulilor privind distanţarea fizică şi a măsurilor de protecţie sanitară. Pe această cale, ţinând cont de situaţia epidemiologică înregistrată la nivel naţional şi judeţean, adresăm rugămintea cetăţenilor să respecte legislaţia în vigoare şi recomandările făcute de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

În scopul prevenirii producerii unor evenimente sau încălcări ale legislaţiei în vigoare, pe timpul desfăşurării ceremonialului, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureș va coopera cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureș și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Maramureș”, precizează jandarmii maramureșeni.

H.D.