BAIA MARE - A plecat la cumpărături, dar a sfârșit prin a prinde un hoț

Nu știu câți dintre noi se pot lăuda că au prins un hoț în timp ce se aflau la cumpărături. Un băimărean poate face asta după ce a prins un hoț care a încercat să fure o sumă de bani după ce la mijloc a fost vorba de o neatenție dfin partea vânzătoarei.

BAIA MARE - A plecat la cumpărături, dar a sfârșit prin a prinde un hoț

Polițiștii maramureșeni spun că un băimărean de 31 de ani a fost reţinut în data de 2 noiembrie de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a încercat să sutragă bani din casa de marcat a unui magazin alimentar situat pe strada Munteniei din municipiu, însă a fost prins de către un client al magazinului. 

IPJ Maramureș precizează că echipajul de siguranță publică care s-a deplasat la faţa locului a stabilit identitatea bărbatului şi faptul că acesta a profitat de neatenția agentului comercial şi a sustras suma de 700 lei din casa de marcat, însă a fost observat şi reţinut de către apelant.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt iar poliţiştii îl felicită pe cetăţeanul cu spirit civic pentru intervenţia lui promptă.