AU SPART GEAMUL MAȘINII - Băimărean salvat de polițiștii din Șomcuta

În timp ce efectuau controlul traficului rutier pe D.J. 193, în localitatea Hideaga, polițiștii din Șomcuta Mare au auzit aseară un zgomot puternic de pneuri de autovehicul și o lovitură puternică, fapt pentru care au realizat că a avut loc un accident rutier.

AU SPART GEAMUL MAȘINII - Băimărean salvat de polițiștii din Șomcuta

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului pe o porțiune de drum în curbă, sub nivelul drumului, la o distanță de 20 m de partea carosabilă, au identificat un autoturism răsturnat și distrus aproape în totalitate, fapt pentru care s-a procedat la spargerea unui geam și la scoaterea din autoturism a conducătorului auto care era încarcerată. Prin S.N.U.A.U. 112 a fost solicitat un echipaj de ambulanță, care, în scurt timp a preluat victima, un bărbat de 27 de ani din Baia Mare.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi condus aseară un autoturism din direcția Satulung spre Baia Mare, iar la km 137+950 m, pe o porțiune de drum în curbă, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a direcției de mers, iar la o distanță de 20 m de partea carosabilă, s-a răsturnat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, spun polițiștii maramureșeni.

Șoferul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în cauza fiind efectuate cercetări față de șofer, pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier,  iar ulterior vor fi luate măsurile legale ce se impun.

H.D.