ATAC SÂNGEROS - Femeie înjunghiată de un fost șef al Poliției Locale

Caz foarte grav petrecut aseară în Oradea.

ATAC SÂNGEROS - Femeie înjunghiată de un fost șef al Poliției Locale

O femeie de 45 de ani din Oradea a fost înjunghiată aseară de cinci ori, în scara unui bloc. După mai multe ore de căutări, agresorul a fost prins într-un bloc aflat în construcție din apropierea cartierului unde s-a produs agresiunea.

Potrivit adevărul.ro, bărbatul este poliţist local activ și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. Kover Ladislau Paul a fost, pe rând, şef al Biroului personal al Primăriei, director adjunct al Poliţiei Comunitare, iar apoi şi director. În 2014, el a fost concediat, însă a deschis proces împotriva Poliţiei Locale, obţinând în instanţă reîncadrarea sa. Astfel, în 2016 a revenit la Poliţia Locală ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, funcţie pe care ulterior a pierdut-o, în prezent fiind simplu poliţist local. 

Anul trecut, femeia de care divorțase, obținuse un ordin de protecție împotriva lui pentru o perioadă de 3 luni. Instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze o distanţă de 200 metri față de femeie.

M. S.