AMICAL - Paul Batin a marcat pentru ACSF Recea

ACSF Recea continuă seria meciurilor amicale.

AMICAL - Paul Batin a marcat pentru ACSF Recea

Sâmbătă, 29 ianuarie, ACSF Recea (Liga 2) a jucat la Iclod un nou meci de pregătire.

ACS Fotbal Comuna Recea – Recolta Dorolț (liga 4, jud. Satu Mare) 2-0 (1-0). Au marcat: Batin și Mărieș.

- ACSF Recea (prima repriză): Răilean, Lihet, Cordoș, Burdeț, Ispas, Micaș, Bura, Lung, Brata, Chinde, Batin. Antrenori: Florin Fabian și Ovidiu Mic.

- ACSF Recea (repriza a doua): Bota – Lihet, Urs, D. Simion, Ispas – Văsălie, Szecui, Mărieș, Balha, Jucan. M. Coman.

„Am folosit din nou echipe diferite în cele două reprize, pentru a putea vedeea la lucru toți fotbaliștii. Am avut un ritm bun, dar scorul nu refelectă realitatea din teren, pentru că am tratat superficial mai multe faze de atac.

În general sunt mulțumit de jucători, după prima săptămână pe care am petrecut-o împreună. Este posibil să mai aducem un fundaș central și un mijlocaș ofensiv”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florin Fabian, antrenorul principal al echipei ACSF Recea.

Este a doua partidă de pregătire jucată de formația maramureșeană, de la reluarea ăpregătirilor, prima fiind câștigată cu 5-0 (3-0) în fața echipei Someșul Dej (s-a jucat la Iclod).

De mâine, ACSF Recea va intra într-un cantonament pe plan local și va mai disputa două meciuri amicale, tot la Iclold, în compania echipelor Arieșul Turda (miercuri, 3 februarie) și Avântul Reghin (sâmbătă, 6 februarie).

M. S.

foto romaniansoccer.ro