ALERTĂ - Tot mai multe incendii în casele maramureșenilor

Incendiile sunt în această perioadă o tot mai mare problemă. Pompierii au serios de furcă cu focul, de cele mai multe ori fiind vorba despre pagube materiale și atât.

ALERTĂ - Tot mai multe incendii în casele maramureșenilor

Pompierii maramureșeni au intervenit weekendul trecut în cazul a 6 situații de urgență. Astfel, sâmbătă, 22.11., pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj. Focul a distrus compartimentul motor și habitaclul utilajului. La Vișeu de Jos, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare.       

Ieri, 22 noiembrie, pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină în Săpânța, unde un incendiu a izbucnit în casa unei scări. Flăcările au distrus 1 metru pătrat de izolație din polistiren, un tablou electric și 2 metri liniari de cablu electric. Potrivit informațiilor furnizate de către ISU Maramureș, Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incediu în localitatea Strâmtura. Militarii au acționat cu 2 echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor. Flăcările au distrus circa 35 de metri pătrați din acoperișul unei case din lemn. De asemenea, în urma incendiului au ars și pereții portanți ai casei și diverse obiecte de mobilier și materiale textile. La Baia Sprie, pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o claie de fân. Au ars circa 500 kg de fân.

H.D.