ALERTĂ COVID- Sute de persoane internate în spitalele din Maramureș

Sute de maramureșeni sunt acum internați în spitalele din Maramureș pentru că au fost confirmați cu coronavirus. Datele oficiale arată că la Terapie Intensivă sunt internate 16 persoane, din care doar două sunt intubate.

ALERTĂ COVID- Sute de persoane internate în spitalele din Maramureș

În acest moment, conform informațiilor oficiale primite de la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, conform datelor centralizate, avem în județ 6232 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 234 persoane confirmate în ultimele 24 de ore, 2142 pacienți vindecați, 269 pacienți internați în spital, 16 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați. La aceste cifre mai adăugăm alți 1249 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent, 2300 persoane carantinate,  31796 teste efectuate până în prezent, 5 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată, respectiv 218 persoane decedate de la începutul pandemiei. 

Vă reamintim că Baia Mare a devenit azi oficial cel mai mare oraș din România care a intrat în carantină zonală pentru două săptămâni din cauza incidenței mari a cazurilor de coronavirus. Pe rețelele de socializare oamenii sunt nemulțumiți că s-au închis sălile de sport, dar au rămas deschise bisericile. 

H.D.