ALERTĂ - Autoevacuare la poșta de pe Traian din Baia Mare

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Pompierii militari băimăreni au fost solicitați să intervină pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare, unde tabloul electric din incinta poștei a luat foc. Focul a distrus câteva cabluri electrice. Toate persoanele aflate în interior în momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat.

ALERTĂ - Autoevacuare la poșta de pe Traian din Baia Mare

Potrivit ISU Maramureș, militarii din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu, izbucnit la un coș de fum, în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de evacuare. La Borșa, pompierii din cadrul gărzii de intervenție au intervenit pentru a lichida un incendiu produs la o anexă gospodărească. Focul a distrus circa 6 metri cubi de lemn de foc și o usă din lemn.

Tot pompierii maramureșeni în ultimele 24 de ore, personalul subunităților de intervenție a efectuat 6 activități de informare a populației, referitoare la prevenirea infectării cu virusul SARS COV 2  în localitățile: Șieu, Ocna Șugatag, Vima Mică, Șomcuta Mare, Vișeu de Sus și Peteritea.

H.D.