ALCOOLUL I-A LUAT VEDEREA - Biciclist lovit de mașină pe Bulevardul București

Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați, în seara zilei de 4 ianuarie, cu privire la faptul că pe bulevardul București la intersecția cu strada Motorului s-a produs un accident rutier.

ALCOOLUL I-A LUAT VEDEREA - Biciclist lovit de mașină pe Bulevardul București

Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, a precizat că în urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani din Baia Mare a condus un autoturism, iar la un moment dat ar fi accidentat un biciclist care nu era semnalizat cu elemente reflectorizante.

„Biciclistul a susținut că nu a suferit leziuni corporale și că nu dorește să fie dusă la spital, după care a plecat de la fața locului neputând fi identificat de polițiști. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a spus Cozma. 

H.D.