ACTUALIZARE CRIMĂ ÎN BAIA SPRIE - Femeie găsită decedată

Polițiștii maramureșeni sunt în alertă după ce în această după amiază a fost găsit trupul unei femei. Cercetările sunt în plină desfășurare, toate forțele de ordine fiind acum în căutarea făptașului.

ACTUALIZARE CRIMĂ ÎN BAIA SPRIE - Femeie găsită decedată

Crima a avut loc în orașul Baia Sprie. Vă reamintim că Baia Sprie a mai fost locul unde au avut loc astfel de crime îngrozitoare. În 2015 o fată de doar 16 ani, elevă a Colegiului de Arte, era ucisă de fostul iubit, tragedia având loc chiar de Crăciun. 

ACTUALIZARE 

„Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată în cursul zilei de astăzi despre faptul că în curtea unei locuințe din oraș a fost găsit cadavrul unei femei. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care a constatat că în curtea respectivă se găsește cadavrul unei femei de 61 de ani. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean în vederea efectuării autopsiei. 

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe langă Tribunalul Maramureș în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor morții”, au anunțat cei de la IPJ Maramureș.

H.D.