ACTUALIZARE COVID-19 - A doua zi de vaccinare în Baia Mare

Astăzi este a doua zi în care continuă vaccinarea angajaților Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare împotriva noului coronavirus.

ACTUALIZARE COVID-19 - A doua zi de vaccinare în Baia Mare

Vaccinarea cadrelor medicale care au dorit să se imunizeze a început la ora 8.00 și va continua pana la ora 20.00. Capacitatea Centrului de vaccinare este de 120 de persoane pe zi, dacă se respectă intervalul de 15 minute între vaccinări.

În prima zi au fost imunizate 105 de cadre medicale, iar pentru astăzi au mai rămas 105 de doze de vaccin. Astfel, dacă totul decurge fără incidente, astăzi ar trebui să fie administrate și restul dozelor de vaccin anti-COVID-19 și să se încheie vaccinarea angajaților Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare. În total, Maramureșul a primit 213 de doze de vaccin anti-COVID-19.

ACTUALIZARE Campania de vaccinare s-a încheiat în Maramyreș fără probleme. Potrivit CSJU, în total azi au fost vaccinate alte 105 persoane, din care 25 de medici, 27 de asistenti medicali și 53 de cadre medicale (personal auxiliar medical, brancardieri, infirmieri sau îngrijitori). Toate cele 210 doze de vaccin au fost folosite. Nu au fost probleme, respectiv nu au apărut reacții adverse la cei vaccinați.

A.H.