ACCIDENT - Șofer bătut pe DN18 în Rona de Sus

Un șofer care accidentase cu mașina un pieton a fost bătut de către o altă persoană care însoțea pietonul accidentat. Acum agresorul va răspunde în fața legii pentru fapta sa.

ACCIDENT - Șofer bătut pe DN18 în Rona de Sus

Despre accidentul produs la Rona de Ssu au fost informați polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că un tânăr de 21 de ani din Rona de Sus, a condus un autoturism care avea RCA expirat, din direcția Sighet spre Vișeu de Sus, iar la un moment dat a accidentat un pieton de 17 ani care traversa DN 18. 

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. După producerea accidentului, conducătorul auto a fost agresat de către un tânăr de 20 de ani care se afla împreună cu pietonul. Șoferul a fost și el transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Persoanele implicate în accidentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Au fost întocmite două dosare penale, din care unul sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare coporală din culpă, respectiv unul pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. 

H.D.