ACTUALIZARE CE URMEAZĂ - Baia Mare iese azi din carantină

Câteva ore ne mai despart de momentul în care municipiul reședință de județ va ieși din carantina zonală în care a fost plasat de către cei de la București pentru o perioadă de șapte zile.

ACTUALIZARE CE URMEAZĂ - Baia Mare iese azi din carantină

ACTUALIZARE

S a anunțat oficial că Baia Mare și Vișeu de Jos ies oficial din carantina azi. In Baia Mare rata de infectare este de 3,97 iar în Vișeu de Jos este de 2,57.

Deocamdată știm oficial că încă nu s-a primit raportul cu noile date legate de incidența cazurilor de coronavirus. De la București încă nimic oficial legat de Baia Mare nu s-a primit. Mai știm că deocamdată nu s-a cerut prelungirea carantinei, însă mulți băimăreni consideră că Baia Mare nu va mai fi carantinată până duminică, pentru ca de luni să fie iar în carantină. 

”Amu de alegeri cred că ne-or lăsa liberi. Asta e schema lor, că nu dă bine votanților să îi ții în case. Nu or ieși la vot și atunci nu ies calculele. De luni cred că iar ne bagă ăștia în case. Oricum am văzut că avem câteva sute de cazuri de coronavirus în Baia Mare la o populație de aproape 150.000 de locuitori”, ne-a spus Raul.

Deocamdată Baia Mare și Vișeu de Jos sunt singurele zone din județ aflate încă în carantină. 

H.D.