70 de FILME - Netflix a anunţat lista cu lansările programate pentru 2021

Platforma Netflix, marea câştigătoare a anului cinematografic 2020 marcat de pandemie, a anunţat astazi lista cu lansările sale programate pentru 2021.

70 de FILME - Netflix a anunţat lista cu lansările programate pentru 2021

Platforma Netflix, marea câştigătoare a anului cinematografic 2020 marcat de pandemie, a anunţat astazi lista cu lansările sale programate pentru 2021. Lista conţine nu mai puţin de 70 de lungmetraje şi numeroase vedete, relatează AFP, citat de Agerpres.

Platforma depăşeşte în prezent, de departe, din punct de vedere al volumului, toate studiourile de la Hollywood.

Prezentarea vine la scurt timp după ce studioul Warner Bros. a anunţat, spre surprinderea tuturor, că va lansa simultan în cinematografe şi pe platforma sa HBO Max toate filmele sale programate pentru 2021, adică 17 titluri.

Platforma nu a comunicat datele de lansare decât în cazul a zece filme, toate programate între începutul lunii ianuarie şi jumătatea lunii martie.

Împreună cu lista de filme, Netflix a prezentat şi un scurt videoclip care pune accent pe vedete, unde capete de afiş sunt Gal Gadot („Wonder Woman 1984”), Dwayne „The Rock” Johnson („Fast & Furious” sau „Jumanji”) şi Ryan Reynolds („Deadpool”).

V.R.